Wat is hier te zien?

Voor de Hogeschool van Amsterdam heb ik voor het vak programmeren een eigen draai op de streaming service "Netflix". Bij dit vak werd verwacht dat ik met experimentele CSS eigenschappen heb gewerkt en volledig responsive weet te programmeren. Netflix heb ik gekozen omdat het mij een uitdaging leek om deze service te verbeteren.

Het is mijn taak geweest om deze website in de stijl te maken van Netflix. Mijn doel was om iets neer te zetten wat je niet vaak terug ziet in andere websites.

Ik ben begonnen met netflix na te bouwen, hierna heb ik delen van de website aangepast zodat de website wat unieker werd. Door veel op MDN en Codepen te speuren heb ik inspiratie opgedaan om mijn eigen unieke elementen te creƫren.

Het resultaat van de website was erg experimenteel. Er zijn gave effecten toegevoegd en de site is volledig toegankelijk voor mensen met een handicap. De opdrachtgever was zo onder de indruk dat hij geen feedback had en geen fout heeft kunnen vinden.

Dit project laat zien dat ik niet bang ben om nieuwe dingen te ontdekken omdat ik gebruik maak van nieuwe, experimentele CSS eigenschappen.

Github link

html

Eindproduct

Link naar het eindproduct.